Ekspert Savjetovanje

O nama

Iskusan i vrijedan tim posvećen vama i pronalaženju povoljnih kreditnih rješenja za vas.

Ekspert savjetovanje je osnovan 2005. godine, a čine ga osobe s dugogodišnjim iskustvom u svijetu bankarstva, osiguranja i štednje. Naš tim čine pet stručnih i licenciranih osoba koje su iskustvo i znanje stekle radeći u renomiranim financijskim institucijama, te ga ugradili u vlastito poslovanje kako bi svojim klijentima kroz znanje iskustvo i veliku želju, požrtvovno pružili najveću potporu u ostvarivanju povoljnih rješenja financiranja, personalizirane prema mogućnostima svojih klijenata.

Nenamjenski krediti

Široka ponuda

Reprogram kredita

Jedna rata za sve

Zaposleni na određeno

Povoljni uvjeti

Povoljni uvjeti u RH

Više od 320 modela

Kako do kredita?

Kako do kredita uz Ekspert Savjetovanje?

1
Ušteda vremena

Naši klijenti samim dolaskom u Ekspert savjetovanje postižu rezultat da ne moraju obilaziti banke i gubiti više tjedana na traženje povoljnog rješenja za sebe.

2
Sva moguća rješenja na jednom mjestu

Naš stručan tim i dugogodišnje iskustvo koje imamo pruža vam mogućnost da dobijete najbolje informacije na jednom mjestu o svim bankovnim proizvodima na tržištu a posebice o kreditima.

3
Brza i kvalitetna usluga

Informacije o svim kreditnim linijama, pomoć kod dobivanja i popunjavanja svih potrebnih obrazaca, te konzultacije s klijentima do isplate kredita u banci dio su usluge koju nudimo našim klijentima.