Krediti

Stambeni kredit

Namjenski krediti koje možemo podijeliti na više namjena:
Kupovina nekretnine

Odobrena sredstva u kreditu isplaćuju se direktno na račun prodavatelja nekretnine. Sredstva za isplatu ovise o procjeni nekretnine i kreditnoj sposobnosti klijenta. Potreban je stalan izvor prihoda korisnika kredita i zalog na nekretnini.

Izgradnja nekretnine

Oblik stambenog kredita kod kojeg banka financira izgradnju nekretnine u točno određenom vremenskom razdoblju. Isplaćuje se do 70% iznosa kredita na račun korisnika kredita, a postoji i mogućnost isplate kredita u više tranši. Za realizaciju kredita potreban je stalan izvor prihoda i zalog na zemljištu, uredna dokumentacija i građevinska dozvola.

Unutarnje uređenje nekretnine (za adaptaciju)

Oblik namjenskog kredita koji se koristi u svrhu dovršenja ili uređenja postojeće nekretnine. Isplaćuje se prema predračunima ili po troškovniku na račun korisnika kredita. Potreban je stalan izvor prihoda korisnika kredita i zalog na nekretnini.

Kupnja građevinskog zemljišta

Namjenski kredit na kupovinu građevinskog zemljišta. Sredstva za isplatu ovise o procjeni nekretnine i kreditnoj sposobnosti klijenta. Potreban je stalan izvor prihoda korisnika kredita i zalog na zemljištu koje mora imati urednu dokumentaciju, bez plombi.

    Predajte zahtjev za kredit

    Zatraži stambeni kredit