Krediti

Stambeni kredit

AKCIJA do kraja tekućeg mjeseca !!

Svim svojim klijentima osiguravamo BESPLATNU PROCJENU VRIJEDNOSTI NEKRETNINE! Mi znamo gdje i kako do najpovoljnijeg stambenog kredita.

Ispunite ON-LINE UPITNIK i odmah ćemo pronaći povoljno rješenje za svakoga – DOSLOVNO.

Najniže kamate u Hrvatskoj! Individualno besplatno kreditno posredovanje! Višestruko nagrađivani kreditni posrednici! Provjerite zašto smo vodeći  kreditni posrednici u RH – kontaktirajte nas odmah.

Ispunite upitnik

Stambeni kredit najlakše je rješenje za stambeno pitanje. Zbog dugoročne otplate zahtijevaju dodatna osiguranja i dokumentaciju, pa je važno sve pripremiti na vrijeme.

  • Više mogućnosti ulaganja kredita u rješavanju stambenog pitanja
  • Izbor različitih uvjeta kredita i instrumenata osiguranja
  • Pomoć u prikupljanju potrebne dokumentacije
  • 100 % besplatno savjetovanje
Namjenski krediti koje možemo podijeliti na više namjena:
Stambeni kredit

Odobrena sredstva u kreditu isplaćuju se direktno na račun prodavatelja nekretnine. Sredstva za isplatu ovise o procjeni nekretnine i kreditnoj sposobnosti klijenta. Potreban je stalan izvor prihoda korisnika kredita i zalog na nekretnini.

Izgradnja nekretnine

Oblik stambenog kredita kod kojeg banka financira izgradnju nekretnine u točno određenom vremenskom razdoblju. Isplaćuje se do 70% iznosa kredita na račun korisnika kredita, a postoji i mogućnost isplate kredita u više tranši. Za realizaciju kredita potreban je stalan izvor prihoda i zalog na zemljištu, uredna dokumentacija i građevinska dozvola.

Unutarnje uređenje nekretnine (za adaptaciju)

Oblik namjenskog kredita koji se koristi u svrhu dovršenja ili uređenja postojeće nekretnine. Isplaćuje se prema predračunima ili po troškovniku na račun korisnika kredita. Potreban je stalan izvor prihoda korisnika kredita i zalog na nekretnini.

Kupnja građevinskog zemljišta

Namjenski kredit na kupovinu građevinskog zemljišta. Sredstva za isplatu ovise o procjeni nekretnine i kreditnoj sposobnosti klijenta. Potreban je stalan izvor prihoda korisnika kredita i zalog na zemljištu koje mora imati urednu dokumentaciju, bez plombi.

1. Koji je proces odobravanja stambenog kredita?

Bez prave pomoći, realizacija stambenog kredita može biti stresan i dugotrajan proces. Uz nas kao posrednike, unaprijed ćete znati sve korake i uštedjeti svoje vrijeme. Proces odobravanja uključuje: obradu kreditnog zahtjeva za stambeni kredit, izradu ugovora, zaključivanje ugovora te na posljetku korištenje stambenog kredita.

Procesi koji bi vam uzeli tjedne ili mjesece pripreme uz nas mogu biti bezbolni i brži!

2. Koji je rok otplate stambenih kredita?

Važno je znati da su stambeni krediti dugoročni i da su otplate do 30 godina. Točan rok otplate izračunat ćemo prema svim vašim uvjetima.

3. Kako znati koji je najbolji stambeni kredit za mene?

Odabrati pravi stambeni kredit je lako uz stručne savjete. Uz sastanak saznat ćemo sve činjenice i pomoći vam donijeti najbolju odluku.

4. Trebam li instrument osiguranja za realizaciju stambenog kredita?

Svaka banka nudi drukčiji model isplate kredita i odgovarajući način osiguranja. Potreban instrument osiguranja ovisi o modelu koji odaberete, iznosu i uvjetima u kojima se kredit realizira. Ne brinite, savjetovat ćemo vas koji model je idealan za vaš slučaj.

    Predajte zahtjev za kredit

    Zatraži stambeni kredit